Drasty, jaro 2021

+! Milí přátelé,

chtěly bychom Vás informovat, že se blížíme k okamžiku, kdy v Drastech zahájíme nejpodstatnější etapu obnovy dvora – výstavbu klášterní kvadartury a kostela.

Již nyní víme, že k dokončení nám bude chybět asi 30–40 mil. Kč. Chtěly bychom Vás proto poprosit o podporu.

K této fázi obnovy jsme vytiskly nový leták a vizitky, proto kdo byste vnímal, že nám můžete pomoci s jejich rozšiřováním po farnostech, kostelích či podnikatelích, o kterých víte, že jsou na tom finančně dobře a podporují charitativní projekty, budeme rády, když se pro ně zastavíte a my Vám připravíme balíček na roznášení nebo ho i na vyžádání můžeme poslat poštou.

Kdybyste byli ochotni se angažovat ve Vaší farnosti, vysvětlit jim náš projekt či odkázat na naše webové stránky a vyhlásit ve farnosti sbírku na nás, budeme Vám velmi vděčné.

Jestliže máte známé v cizině, o kterých víte, že by byli ochotni přispět na obnovu areálu, která je současně kulturní památkou, prosíme, řekněte jim o nás, připravujeme v současnosti stránky i v cizích jazycích, kde bude možné zakoupit si třeba jen cihlu na podproru stavby kláštera a kostela.

Pokud budete chtít přiložit ruku k dílu, rády Vás přivítáme na našich brigádách.

A samozřejmě děkujeme za každou podporu a vzpomínku v modlitbě! Je to veliké dílo, které přesahuje naše možnosti a schopnosti a Božího požehnání bude třeba na každém kroku.

I my na Vás pamatujeme v této složité a těžké době a vyprošujeme každý den Boží milost do Vašich životů.

Vaše vděčné bosé karmelitky z Drast

Dopis jaro 2021

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *