Na naší sbírce na portálu Donio se nám podařilo dosáhnout druhého milníku, tedy vybrat už jeden milion korun. Také jsme nalezly štědrého sponzora, který bude od nynějška všechny příspěvky dvojnásobit. (Takže když nám nyní někdo přispěje třeba 1 000 Kč, tak sponzor přidá také 1 000 Kč a my ve výsledku dostaneme 2 000 Kč.) Můžeme tak získat prostředky na více výdajů spojených se stavbou. Kdyby pro vás bylo možné tuto informaci a odkaz na sbírku rozšířit, budeme moc vděčné.

Dvojnásobení příspěvků na Doniu

2 komentáře u „Dvojnásobení příspěvků na Doniu

  • 21. 01. 2024 (14:10)
    Trvalý odkaz

    Chvála Kristu a Marii,
    obdivuji Vaše fyzické i duchovní nasazení. Je však nejdůležitější stále mít na paměti, že bez Božího požehnání , marné lidské namáhání. Takže, když se náš Pán tak stará, nesmíme se nechat zahanbit. Když máte dárce, který zdvojnásobuje, tak chci i já kapkou přispět do moře vašich financí.
    Vaše činnost je v této těžké době velmi důležitá, nepostradatelná. Vím, jak obtížné je soustředit se na rozhovor s naším Pánem. Každodenní modlitba je nutná, ale ta Vaše je daleko více účinná, ta mění dějiny i lidstvo.
    Ať Bůh Vám žehná a hojnost darů Ducha svatého.
    Prosím o modlitbu i za moji maličkost a moji rodinu.
    Ludmila

    Reagovat
  • 04. 02. 2024 (23:19)
    Trvalý odkaz

    Deo gratias.
    Dovolím si poprosit o modlitbu za blízkost Božího Království. Protože ona blízkost je i tady, v budování kláštera v Drastech.
    Prosím o modlitbu za dar umět ho citit a přijmout, za dar pokoje pro všechny lidi.
    S vděčností a úctou
    Markéta

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *